Τηλέφωνο: 2105321539   Mail: info@epsilon.services

        

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασίας

Η ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία «EPSILON SERVICES EE» και διακριτικό τίτλο «EPSILON SERVICES EE» (εφεξής η «Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στην Πόντου 16, Χαϊδάρι, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 στοιχ. 7. του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου www.epsilon.services  (εφεξής ο «Ιστότοπος»), του οποίου είναι διαχειρίστρια.

Η επικοινωνία με την Εταιρεία μπορεί να επιτευχθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2130109393 ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Εταιρεία συλλέγει τις παρακάτω κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου:

1. To ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επισκέπτες του ιστοτόπου καταχωρούν τις παραπάνω κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όταν συμπληρώνουν τα αντίστοιχα χωρία (κουτάκια), προκειμένου να εγγραφούν στο newsletter (περιοδική ηλεκτρονική ενημέρωση) του Epsilon Services .
2. Την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάθε άλλη κατηγορία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που οι επισκέπτες του ιστοτόπου επιλέγουν να γνωστοποιήσουν, όταν αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στην διευθύνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
3. To ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας (υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρηθούν δύο διευθύνσεις), τηλέφωνο σταθερής τηλεφωνίας, τηλέφωνο κινητής τηλεφωνίας, αριθμός τηλεομοιοτυπίας (fax).

Σκοποί και νομικές βάσεις επεξεργασίας

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις παραπάνω κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό την εκπλήρωση των παρακάτω σκοπών επεξεργασίας, βασιζόμενη στις κάτωθι νομικές βάσεις επεξεργασίας:

1. Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρούν οι επισκέπτες του ιστοτόπου προς εγγραφή στο newsletter, με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών ή διαφημιστικών μηνυμάτων σχετικά με την δράση και τις υπηρεσίες της, καθώς και με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος που λειτουργεί μέσω του ιστοτόπου. Η νομική βάση για την παραπάνω επεξεργασία είναι η συναίνεση των επισκεπτών του ιστοτόπου, η οποία παρέχεται μέσω της συμπλήρωσης των απαραίτητων για την εγγραφή στο newsletter στοιχείων.
2. Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρούν οι επισκέπτες του ιστοτόπου, όταν αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διευθύνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν θέσει με τα μηνύματά τους οι επισκέπτες και να παράσχει το σχετικό πληροφοριακό υλικό. Η νομική βάση για την παραπάνω επεξεργασία είναι η συναίνεση των επισκεπτών του ιστοτόπου, η οποία παρέχεται μέσω της εκ μέρους τους αποστολής μηνύματος στις διευθύνσεις που η Εταιρεία χρησιμοποιεί για την εξυπηρέτηση αναγκών επικοινωνίας με τους επισκέπτες του ιστοτόπου.

Κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Εταιρεία ενδέχεται να κοινολογήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου στους παρακάτω αποδέκτες:

1. Τρίτα πρόσωπα (νομικά ή φυσικά), με τα οποία η Εταιρείας συνδέεται συμβατικώς. Εν προκειμένω, η Εταιρεία κοινολογεί στους συμβαλλομένους της μόνο εκείνες τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση του αντικειμένου των μεταξύ τους συμβάσεων. Επιπλέον, η Εταιρεία αναλαμβάνει να δεσμεύσει τα τρίτα πρόσωπα ως προς την εκ μέρους τους νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους κοινολογεί, μέσω της προσθήκης σχετικού όρου στις μεταξύ τους συμβάσεις ή την υπογραφή σχετικού παραρτήματος της κύριας σύμβασης.
2. Δικαστικές ή Διοικητικές Αρχές στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της Εταιρείας με δικαστική ή διοικητική απόφαση ή απόφαση Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής.
3. Τρίτα πρόσωπα (νομικά ή φυσικά) προς τα οποία η Εταιρεία υποχρεούται να κοινολογήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου βάσει διάταξης νόμου, κανονιστικής ή ατομική διοικητικής πράξης, δικαστικής απόφασης ή απόφασης διοικητικού οργάνου ή Αρχής.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτη χώρα

Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει και δεν έχει την πρόθεση να διαδιβάσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς.

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου διατηρούνται από την Εταιρεία μόνο για το διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού της εκάστοτε επεξεργασίας. Η Εταιρεία δύναται να διατηρήσει τα δεδομένα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το ελάχιστο δυνατό, μόνο στις περιπτώσεις που η εν λόγω διατήρηση επιβάλλεται από διάταξη νόμου ή δικαστική ή διοικητική απόφαση.

Δικαιώματα

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να διευκολύνει την άσκηση των δικαιωμάτων που παρέχουν ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και η εθνική νομοθεσία, όπως ισχύει κάθε φορά, στους επισκέπτες του ιστοτόπου ως υποκείμενα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του ιστοτόπου δικαιούνται να αιτηθούν:

1. Την ανάκληση της συγκατάθεσης που έχουν παράσχει ως προς συγκεκριμένη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εν προκειμένω, οι επισκέπτες δικαιούνται να ανακαλέσουν, οποτεδήποτε, την συγκατάθεσή τους ως προς την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καταχώρησαν κατά την εγγραφή τους στο newsletter του ιστοτόπου ή κατά την αποστολή μηνύματος στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας της Εταιρείας.
2. Την λήψη πληροφοριών σχετικά με το είδος της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων και την πρόσβαση σε αυτά.
3. Τη διόρθωση ή την επικαιροποίηση των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.
4. Την πλήρη και οριστική διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από τα αρχεία της Εταιρείας.
5. Τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.
6. Την λήψη αντιγράφου του συνόλου ή μέρους των προσωπικών τους δεδομένων σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να ικανοποιήσει, δωρεάν, τα παραπάνω αιτήματα των υποκειμένων των δεδομένων χωρίς καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, εντός προθεσμίας των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος. Η παραπάνω προθεσμία δύναται να παραταθεί κατά εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, λαμβανομένων υπ΄ όψει της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων που εκκρεμούν ενώπιόν της. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει το υποκείμενο των δεδομένων για την χορήγηση της παράτασης και τους λόγους της καθυστέρησης εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

Η Εταιρεία δύναται να αρνηθεί την ικανοποίηση αιτήματος υποκειμένου των δεδομένων, μόνο εφόσον αποδείξει, με κάθε πρόσφορο μέσο, ότι δεν είναι σε θέσει να εξακριβώσει την ταυτότητα του υποκειμένου των δεδομένων.

Σε περίπτωση που τα αιτήματα των υποκειμένων των δεδομένων είναι αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία δύναται να επιβάλει την καταβολή ενός εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπ’ όψει τα διοικητικά για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας. Η Εταιρεία δύναται, εναλλακτικά, να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε σχέση με οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων εκ μέρους της Εταιρείας. Τα υποκείμενα των δεδομένων υποβάλλουν καταγγελία στην παραπάνω Αρχή, χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους υποβολής που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της Αρχής (https://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL).

Επικοινωνία

Οι επισκέπτες του ιστοτόπου υποβάλλουν τα παραπάνω αιτήματα σχετικά με την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους ως υποκειμένων των δεδομένων αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στην παραπάνω διεύθυνση μπορούν, ακόμη, να αποστέλλουν και οποιοδήποτε μήνυμα, πλην του αιτήματος ικανοποίησης δικαιώματος, που αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία μέσω του ιστοτόπου.

Αυτοματοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Cookies

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογία “cookies” τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο φυλλομετρητή σας κατά την περιήγησή σας και στη συνέχεια στη συσκευή σας προκειμένου να γίνεται αναγνώριση του φυλλομετρητή για την προηγούμενη δραστηριότητά του.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.

Επιδίωξη μας είναι σας προσφέρουμε μία όσο το δυνατό πιο ταιριαστή στις προτιμήσεις σας και πιο ενδιαφέρουσα στις αναζητήσεις σας περιήγηση, με τις καλύτερες δυνατές προτάσεις. Κάνοντας κλικ στην ‘’Αποδοχή όλων’’ θα μας βοηθήσετε να ανταποκριθούμε στα παραπάνω. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ποια cookies σας ενδιαφέρουν και να επιλέξετε από τα παρακάτω με την ‘’Αποδοχή επιλογών΄΄.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική. Στα cookies αποθηκεύονται πληροφορίες που χρησιμεύουν στη προσωποποίηση της περιήγησης του χρήστη στον ιστότοπο και διαδικτυακά. Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας. Μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.


Τα ανωτέρω cookies αποθηκεύονται για 30 ημέρες και μετά διαγράφονται.

Τροποποίηση της Πολιτικής Προστασίας

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στον ιστότοπο, ώστε οι επισκέπτες του ιστοτόπου να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τους όρους επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Καμία τροποποίηση της παρούσας πολιτικής δεν θα εφαρμοστεί πριν τη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να παραγγείλετε:

 

Για την έκδοση τιμολογίου συμπληρωστε τα παρακάτω στοιχεία

Στοιχεία Domain Name Ιστοσελίδας που θα υποστηριχθεί:

Τρόπος πληρωμής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR22 0172 0870 0050 8709 9510 702

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: EPSILON SERVICES EE

Παρακαλώ επίσυνάψτε την απόδειξη κατάθεσης αν έχετε ήδη καταθέσει το χρηματικό ποσό της συνδρομής που επιλέξατε παραπάνω

Drag and drop files here or Browse

Υποστήριξη Ιστοσελίδων - Πακέτα

✅ Τα πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδων που προσφέρουμε μπορούν να εφαρμοστούν (όπως είναι) μόνο ιστοσελίδες για WordPress & Joomla. Αν η ιστοσελίδα σας είναι κατασκευασμένη σε διαφορετικό CMS, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105321539  ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση για την περίπτωση σας.

✅ Για να είναι δυνατή η υποστήριξη της ιστοσελίδας σας από εμάς, χρησιμοποιώντας ένα από τα συμβόλαια υποστήριξης που αναγράφονται και παραπάνω. Απαραίτητο ειναι η ιστοσελίδα σας να φιλοξενείται σε web server της Epsilon.Services. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε άλλο web server, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105321539  ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για την περίπτωση σας.

✅ Για να είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η δωρεάν καταχύρωση / ανανέωση του (.gr) domain name, απαραίτητο είναι το συγκεκριμένο domain να βρίσκεται υπό πλήρη διαχείριση της Epsilon.Services.

✅ Η ελάχιστη συνδρομή ανα συμβόλαιο υπόστήριξης ορίζεται σε ένα (1) έτος.

✅ Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται  ΦΠΑ 24%.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Καλλιθέα με πρωτοποριακό design

Η Epsilon Services εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με πρωτοποριακό design. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους εταιριών δημιουργώντας ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στο εταιρικό τους προφίλ και το brand identity. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, με αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Εμείς δεν σχεδιάζουμε απλά μία ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας και φυσικά των κερδών της. Για αυτό και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ακούμε τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας, αναλύουμε τις ανάγκες της εταιρίας σας και υλοποιούμε τη δική μας επιτυχημένη στρατηγική για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαζί μας ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Είναι αλήθεια ότι στις μέρες μας παρατηρείται μία πληθώρα εταιριών και free lancers που προτείνουν «γρήγορες» και «φθηνές» λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των δραστηριοτήτων μίας εταιρίας. Όμως σκεφτείτε ότι μία πρόχειρη λύση κατασκευής ιστοσελίδας δημιουργεί κακή εικόνα για την εταιρία σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα από την διαδικτυακή σας παρουσία.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Καλλιθέα  με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Δείτε παρακάτω μερικά από τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρει η κατασκευη ιστοσελιδας από την Epsilon Services. Το πακέτο κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδας Καλλιθέα που παρέχει η Epsilon Services είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά κατασκευής ιστοσελίδας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Τιμές   Κατασκευή Ιστοσελίδων Projects

Responsive Design
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Responsive Design

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να εφαρμόζει και να δείχνει τέλεια σε όλες τις συσκευές και οθόνες για αυτό και εμείς παραμετροποιούμε κατάλληλα τον κώδικα ώστε να εμφανίζετε σε όλες τις συσκευές.
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Υψηλή Κατάταξη

Οι (από την αρχή της κατασκευής μιας ιστοσελίδας ή eshop) τεχνικές βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούμε σας ανεβάζουν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οπότε και η μεγάλη επισκεψιμότητα είναι μέρος του πακέτου προσφοράς.
Υψηλή Κατάταξη
Ευκολία Διαχείρισης
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ευκολία Διαχείρισης

Πολύ εύκολο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα ρυθμίσεων σας επιτρέπει την εύκολη ανανέωση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας με λίγα κλικ.
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Analytics

Τα εργαλεία analytics που χρησιμοποιούμε μας δείχνουν τις βελτιστοποιήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε στο website σας ώστε να γίνει πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό
Analytics
Αύξηση Πωλήσεων(CTR)
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αύξηση Πωλήσεων(CTR)

Αυξήστε τις επισκεψεις σας με βελτιστοποίηση μετατροπών. Η βελτιστοποίηση μετατροπής είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για να μετατρέψει ένα υψηλότερο ποσοστό των επισκεπτών σε πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Τεχνική Υποστήριξη

Συνεργαζόμενοι με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχετε όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
Τεχνική Υποστήριξη

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε όλη την Ελλάδα από την Epsilon Services. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδων στη Δυτική Ελλάδα με πρωτοποριακό design

Η Epsilon Services εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με πρωτοποριακό design. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους εταιριών δημιουργώντας ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στο εταιρικό τους προφίλ και το brand identity. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, με αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Εμείς δεν σχεδιάζουμε απλά μία ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας και φυσικά των κερδών της. Για αυτό και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ακούμε τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας, αναλύουμε τις ανάγκες της εταιρίας σας και υλοποιούμε τη δική μας επιτυχημένη στρατηγική για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαζί μας ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Είναι αλήθεια ότι στις μέρες μας παρατηρείται μία πληθώρα εταιριών και free lancers που προτείνουν «γρήγορες» και «φθηνές» λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των δραστηριοτήτων μίας εταιρίας. Όμως σκεφτείτε ότι μία πρόχειρη λύση κατασκευής ιστοσελίδας δημιουργεί κακή εικόνα για την εταιρία σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα από την διαδικτυακή σας παρουσία.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στη Δυτική Ελλάδα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Δείτε παρακάτω μερικά από τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρει η κατασκευη ιστοσελιδας από την Epsilon Services. Το πακέτο κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδας στη Δυτική Ελλάδα που παρέχει η Epsilon Services είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά κατασκευής ιστοσελίδας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Τιμές   Κατασκευή Ιστοσελίδων Projects

Responsive Design
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Responsive Design

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να εφαρμόζει και να δείχνει τέλεια σε όλες τις συσκευές και οθόνες για αυτό και εμείς παραμετροποιούμε κατάλληλα τον κώδικα ώστε να εμφανίζετε σε όλες τις συσκευές.
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Υψηλή Κατάταξη

Οι (από την αρχή της κατασκευής μιας ιστοσελίδας ή eshop) τεχνικές βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούμε σας ανεβάζουν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οπότε και η μεγάλη επισκεψιμότητα είναι μέρος του πακέτου προσφοράς.
Υψηλή Κατάταξη
Ευκολία Διαχείρισης
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ευκολία Διαχείρισης

Πολύ εύκολο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα ρυθμίσεων σας επιτρέπει την εύκολη ανανέωση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας με λίγα κλικ.
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Analytics

Τα εργαλεία analytics που χρησιμοποιούμε μας δείχνουν τις βελτιστοποιήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε στο website σας ώστε να γίνει πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό
Analytics
Αύξηση Πωλήσεων(CTR)
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αύξηση Πωλήσεων(CTR)

Αυξήστε τις επισκεψεις σας με βελτιστοποίηση μετατροπών. Η βελτιστοποίηση μετατροπής είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για να μετατρέψει ένα υψηλότερο ποσοστό των επισκεπτών σε πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Τεχνική Υποστήριξη

Συνεργαζόμενοι με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχετε όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
Τεχνική Υποστήριξη

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε όλη την Ελλάδα από την Epsilon Services. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή eshop

Υψηλή Κατάταξη
Marketing

Υψηλή Κατάταξη

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε το κάθε website χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο σχεδιαστικά και προγραμματιστικά υπάρχει. Το κάθε website της Epsilon, είναι μοναδικό και σχεδιάζεται αποκλειστικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.
Marketing

Graphic Design

Αγαπάμε την αισθητική και μας γοητεύει το design! Δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό δημιουργώντας πρωτότυπα σχέδια για την επιχείρησή σας.
Graphic Design
Analytics
Marketing

Analytics

Τα εργαλεία analytics που χρησιμοποιούμε μας δείχνουν τις βελτιστοποιήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε στο website σας ώστε να γίνει πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό.
Marketing

Modern Design

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε το κάθε website χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο σχεδιαστικά και προγραμματιστικά υπάρχει. Το κάθε website της Epsilon, είναι μοναδικό και σχεδιάζεται αποκλειστικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.
Modern Design

Seo Case Studies
Marketing

Seo Case Studies

Η προώθηση και παραμονή ενός site στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, δεν είναι απλά ένας «προτεινόμενος» τρόπος ανάδειξης της, είναι επιτακτική ανάγκη.
Marketing

Website Plans

Στόχος μας είναι κατασκευη ιστοσελιδων με ταυτότητα. Κάθε website θα πρέπει να είναι μοναδικό, τόσο από πλευράς εικαστικής προσέγγισης όσο και από λειτουργικής υλοποίησης.
Website Plans
Portfolio
Marketing

Portfolio

Ρίξτε μια ματιά στις ιστοσελίδες που έχει κατασκευάσει η ομάδα της Epsilon Innovations ώστε να πάρετε μια ιδέα για την δική σας ιστοσελίδα!
Marketing

Τεχνική Υποστήριξη

Συνεργαζόμενοι με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχετε όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.
Τεχνική Υποστήριξη

Website Portfolio

Λέξεις κλειδιά με τις οποίες μας βρίσκετε στη μηχανή αναζήτησης Google

  

Κατασκευη Ιστοσελιδας - Δημιουργια Eshop - Προωθηση Ιστοσελιδων - Εγκατασταση Server - Εγκατασταση Wifi Αθηνα - Δημιουργια Ιστοσελιδων - Κατασκευη Ηλεκτρονικων Καταστηματων - Σχεδιασμος Eshop - Βελτιστοποιηση SEO Website - Κατασκευη Website - Εγκατασταση VoIP - Σχεδιασμος Ιστοσελιδας - Προωθηση Ηλεκτρονικου Καταστηματος - Εγκατασταση Εταιρικου Δικτυου - Εγκατασταση Server σε Rack - Εγκατασταση Τηλεφωνικου Κεντρου - Εταιρεια Κατασκευης Ιστοσελιδας Αθηνα - Εταιρεια Δημιουργιας Eshop Αθηνα - Κατασκευη Eshop Τιμη - Κατασκευη Ιστοσελιδας Τιμη - Δημιουργια Ηλεκτρονικου Καταστηματος Τιμη - Δημιουργια Ιστοσελιδων Τιμες - Eshop Marketing Αθηνα - Εγκατασταση Internet Live Streaming - Hotel Internet Services - Εγκατασταση Wifi Hotspot Ξενοδοχειο - Παροχη Ιντερνετ για Live Streaming - Live streaming εκδηλώσεων - Live streaming events - Live streaming συνεδρίων - Live streaming συναυλιών - Κατασκευη Ιστοσελιδας - Δημιουργια Eshop - Προωθηση Ιστοσελιδων - Εγκατασταση Server - Εγκατασταση Wifi Αθηνα - Δημιουργια Ιστοσελιδων - Κατασκευη Ηλεκτρονικων Καταστηματων - Σχεδιασμος Eshop - Βελτιστοποιηση SEO Website - Κατασκευη Website - Εγκατασταση VoIP - Σχεδιασμος Ιστοσελιδας - Προωθηση Ηλεκτρονικου Καταστηματος - Εγκατασταση Εταιρικου Δικτυου - Εγκατασταση Server σε Rack - Εγκατασταση Τηλεφωνικου Κεντρου - Εταιρεια Κατασκευης Ιστοσελιδας Αθηνα - Εταιρεια Δημιουργιας Eshop Αθηνα - Κατασκευη Eshop Τιμη - Κατασκευη Ιστοσελιδας Τιμη - Δημιουργια Ηλεκτρονικου Καταστηματος Τιμη - Δημιουργια Ιστοσελιδων Τιμες - Eshop Marketing Αθηνα - Εγκατασταση Internet Live Streaming - Hotel Internet Services - Εγκατασταση Wifi Hotspot Ξενοδοχειο - Παροχη Ιντερνετ για Live Streaming - Live streaming εκδηλώσεων - Live streaming events - Live streaming συνεδρίων - Live streaming συναυλιών - Κατασκευή Ιστοσελίδας Βόρεια Ελλάδα - κατασκευή ιστοσελίδων αθηνα - εγκατασταση δικτυου - live streaming συναυλίες - κατασκευη eshop αθηνα - Κατασκευή Ιστοσελίδας Κρήτη - κατασκευή eshop τιμές - προώθηση ιστοσελίδων τιμές - Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη - κατασκευη eshop - κατασκευή ιστοσελίδας - κατασκευή ιστοσελίδων

 

 

 

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
By visiting our website you agree that we are using cookies to ensure you to get the best experience.